; APK in Heemstede - Autobedrijf KARIMO
 

APK in Heemstede

Als u uw auto in Heemstede wilt toevertrouwen aan een full-service garage, dan is autobedrijf Karimo een goede keuze. Naast het uitvoeren van een APK verrichten wij het onderhoud en reparaties aan alle gangbare automerken, waarbij wij kwaliteit en serviceverlening hoog in het vaandel voeren. Om u goed van dienst te zijn beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats en goed opgeleid en ervaren personeel.

Goed onderhoud aan een auto zorgt voor een storingsvrij functioneren en verlengt de levensduur van de auto. Daarbij ervaren de inzittenden een gevoel van veiligheid en betrouwbaarheid. Doordat wij een goed doordachte bedrijfsvoering hanteren kunnen wij onze kosten relatief laag houden, waar u als klant van profiteert, wij kunnen een prima prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Niettemin bent u altijd verzekerd van het gebruik van de beste apparatuur en materialen, deze zijn van de modernste soort en top kwaliteit, waardoor u altijd kunt vertrouwen op correcte diagnoses en een vakkundig uitgevoerd onderhoud.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het professioneel repareren van autoschade. Autobedrijf Karimo in Heemstede kan dit van A tot Z voor u verzorgen, inclusief de administratieve afhandeling. Alvorens te beginnen met het herstellen van de schade geven wij u een duidelijke opgave van de kosten, waarbij gekozen kan worden uit het monteren van nieuwe onderdelen, maar ook gebruikte onderdelen zijn een optie.

Autobedrijf Karimo verzorgt compleet airco onderhoud. Wij reinigen en onderhouden airco systemen van de meeste merken auto’s. Een goed geregelde temperatuur in de auto wordt bereikt door een goed werkende airco, hiermee worden hinderlijke zaken als beslagen ruiten voorkomen, maar ook geeft het de inzittenden een gevoel van welbehagen en verbetert het de concentratie en fitheid van de bestuurder. Een jaarlijkse inspectie en onderhoud van de airco installatie van uw auto in Heemstede en omgeving wordt aanbevolen door autobedrijf Karimo.

Een wisselend aanbod aan occasions vindt u in onze showroom. Wij kopen en verkopen auto’s van diverse merken. Bij verkoop of inruil kunt u ons inschakelen voor een professionele taxatie, hierin hebben wij een goede expertise en ervaring opgebouwd, waardoor u verzekerd bent van een correcte prijs.

Als u ons wilt bezoeken buiten kantooruren voor een bezoek aan onze showroom of nadere informatie dan is dat geen probleem. Ook buiten deze uren bent u op afspraak van harte welkom onder het genot van een kopje koffie. Neemt u voor nadere informatie contact met ons op per telefoon of per e-mail, wij zorgen er graag voor dat u weer veilig en betrouwbaar de weg op kunt.

Call Now Button