; Auto schadeherstel Zandvoort
 

schadeherstel

Garage-Zandvoort-schadeherstel-autoschade

Auto schadeherstel

Als full service garagebedrijf nemen we de complete auto schadeafhandeling van u over. Daarmee heeft u het voordeel dat zowel de administratieve afwikkeling als ook het auto schadeherstel bij één partij komen te liggen. Op basis van de zichtbare autoschade stellen we een eerste schadebegroting op. Nadat wij groen licht van u krijgen om de schade te herstellen, gaan we direct voor u aan de slag.

De schadedelen worden door ons hersteld of indien noodzakelijk vervangen. Met het oog op de kosten kunnen we ook zorgen voor gebruikte onderdelen. Bij beperkte schade is uitdeuken zonder spuiten vaak een aantrekkelijke optie. Voor de gevallen waarin dit niet mogelijk is, werken we al jaren samen een uiterst bekwame autospuiterij.

Wat te doen in geval van autoschade?

Als, in geval van schade, uw auto afgesleept moet worden, geef dan de vervoerder te allen tijde opdracht uw auto naar Autobedrijf Karimo te transporteren. Vaak zal men proberen uw auto elders onder te brengen. Wij wijzen u erop dat u altijd degene bent die bepaalt welk bedrijf uw auto mag repareren!

Call Now Button