; APK in Haarlem - Autobedrijf KARIMO
 

APK in Haarlem

In Haarlem is autobedrijf Karimo gevestigd. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het verrichten van de APK en het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan alle bekende automerken in onze goed uitgeruste werkplaats. Goed onderhoud aan uw auto in Haarlem en omgeving kan storingen in de toekomst voorkomen, zorgt ervoor dat de motor en andere onderdelen in goede conditie verkeren en verlengt de levensduur van de auto. Ook geeft een professioneel onderhoud u de zekerheid van een betrouwbare en veilige auto.

Onze monteurs zijn goed geschoold en houden de kennis voortdurend op peil omdat de technologische ontwikkelingen in de autobranche elkaar snel opvolgen. Autobedrijf Karimo in Haarlem hanteert een gunstige prijs/ kwaliteitsverhouding door een efficiënte bedrijfsvoering. De gebruikte materialen en gereedschappen voldoen aan de hedendaagse normen en zijn van prima kwaliteit, waardoor de klant verzekerd is van juiste diagnoses en correct uitgevoerd onderhoud aan de auto.

Als full service autobedrijf kunnen wij een totaalpakket aanbieden, naast onderhoud en reparaties aan uw auto kunnen wij ook het repareren van autoschade aan alle gangbare automerken op vakkundige wijze verzorgen, hierbij nemen wij u alle zorgen uit handen. Na een eerste inspectie van de schade stellen wij een begroting op van de te verwachten kosten, na uw akkoord gaan wij voortvarend voor u aan de slag. U kunt hierbij kiezen uit het gebruik van nieuwe onderdelen, maar ook biedt autobedrijf Karimo in Haarlem de mogelijkheid om gebruikte onderdelen te gebruiken voor de reparatie. Ook nemen wij u de administratieve afhandeling uit handen.

Autobedrijf Karimo is ook gecertificeerd airco onderhoudsstation, hierdoor kunnen wij professionele reiniging en deskundig onderhoud verrichten aan airco systemen van de meeste merken auto’s. Een prettige temperatuur in de auto zorgt voor behoud van de fitheid en de concentratie van de bestuurder in alle seizoenen en voorkomt beslaan van de autoruiten. Om er zeker van te zijn dat uw airco goed blijft werken adviseren wij u om minimaal jaarlijks even langs te komen in Haarlem om de airco te laten controleren en onderhouden.

In onze showroom vindt u een wisselend assortiment aan auto’s van diverse merken en bouwjaren en wilt u uw auto laten taxeren voor inruil of verkoop, dan beschikken wij over een specialistische kennis op het gebied van taxaties. Brengt u hiervoor een bezoek aan onze showroom in Haarlem, hierin zijn wij zeer flexibel, lukt het u niet om tijdens kantooruren langs te komen, dan kunt u altijd een afspraak maken per telefoon of per e-mail.

Als full-service autobedrijf en garage zijn wij u graag van dienst om u veilig en betrouwbaar op weg te helpen en te houden, wij hebben de kennis en de middelen hiervoor. Informeert u naar alle mogelijkheden per telefoon of per e-mail of kom langs onder het genot van een kopje koffie.

Call Now Button