; APK in Bloemendaal - Autobedrijf KARIMO
 

APK in Bloemendaal

Uw auto in Bloemendaal in goede handen bij een full-service garage? Dan bent u aan het goede adres bij autobedrijf Karimo. Bij een grote beurt van uw auto is de APK zelfs gratis. Naast gecertificeerd APK keuringsstation kunt u bij ons terecht voor het verrichten van onderhoud en reparaties aan alle gangbare automerken in onze goed geoutilleerde werkplaats. Het juiste onderhoud aan uw auto in Bloemendaal zorgt voor een langere levensduur van de auto en voorkomt problemen. Ook garandeert deskundig onderhoud een betrouwbaar en veilig functioneren van uw auto.

Ons hechte en ervaren team van medewerkers heeft een goede opleiding genoten en zorgt altijd voor een up to date vakkennis omdat autotechniek voortdurend verandert en wij u de beste service en kwaliteit willen bieden. Doordat wij onze bedrijfsvoering effectief ingericht hebben kunnen wij een goede prijs bieden, zonder daarbij afbreuk te doen aan de strenge kwaliteitsnormen die wij onszelf opleggen, zo maken wij gebruik van alleen A-kwaliteit materialen en gereedschappen. Hierdoor zijn onze diagnoses altijd correct en bent u verzekerd van een zorgvuldig onderhoud van uw auto.

Naast onderhoud en reparaties aan uw auto in Bloemendaal en omgeving kan autobedrijf Karimo ook schadeherstel voor u verzorgen aan alle courante automerken, hiervoor bieden wij een totaalpakket. Wij inventariseren de schade en nemen daarbij u alle administratie uit handen. U krijgt een sluitende opgave van de te verwachten kosten en gaan na uw akkoord aan de slag met de reparatie. U heeft de keuze uit nieuwe onderdelen, maar ook kunnen wij gebruikte onderdelen monteren.

Ook het reinigen en onderhouden van uw airco in de auto kunnen wij verzorgen. Een behaaglijke temperatuur in de auto in alle seizoenen zorgt voor een gevoel van welbehagen en bevordert de concentratie van de bestuurder, daarbij wordt beslaan van de ruiten voorkomen. Autobedrijf Karimo adviseert haar klanten om minimaal eens per jaar onze garage te bezoeken voor een inspectie en onderhoud van uw airco systeem.

In onze showroom vindt u een wisselend aanbod aan occasions van diverse merken en bouwjaren, daarbij hebben wij zeer specialistische kennis om uw auto te taxeren ingeval van inruil of verkoop. Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom onder het genot van een kopje koffie en schikt dat niet tijdens kantooruren, dan is dat geen probleem. U kunt daarvoor altijd een afspraak maken.

Het streven van autobedrijf Karimo in Bloemendaal is u met een veilig en vertrouwd gevoel aan het verkeer te laten deelnemen. Onze professionele instelling en ruime ervaring staan daar garant voor, u kunt te allen tijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies of kom eens langs voor nadere informatie.

Call Now Button