; APK in Bentveld - Autobedrijf KARIMO
 

APK in Bentveld

Is uw auto in Bentveld en omgeving toe aan een APK of periodiek onderhoud of een reparatie? Dan is full-service autobedrijf en garage Karimo het aangewezen adres voor al uw wensen. Een APK voeren wij gratis uit in combinatie met een grote beurt aan uw auto.

Naast het uitvoeren van de APK hebben wij ons gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan alle gangbare automerken. Hiervoor hebben wij de beschikking over een moderne werkplaats, voorzien van de beste en nieuwste apparatuur om alle diagnoses en werkzaamheden correct en duurzaam uit te kunnen voeren. Een regelmatig en goed uitgevoerd onderhoud aan uw auto in Bentveld en omgeving kan de levensduur van de auto verlengen en geeft de bestuurder en inzittenden een gevoel van veiligheid. Ook storingen worden hiermee voorkomen.

Onze gemotiveerde en ervaren monteurs zijn goed op de hoogte van de technische kenmerken van de meeste gangbare automerken en volgen tijdens het onderhoud altijd de fabrieksspecificaties en houden deze kennis ook voortdurend op peil. Door de manier waarop wij ons bedrijf hebben ingericht kunnen wij een uitstekende kwaliteit bieden tegen een betaalbare prijs. Hierbij bent u wel altijd verzekerd van de beste kwaliteit, wij maken gebruik van de beste apparatuur en materialen om het meest optimale eindresultaat te bereiken.

Autobedrijf Karimo Bentveld is erkend autoschadeherstelbedrijf. Wij kunnen autoschade herstellen aan alle denkbare automerken en maken daarbij gebruik van nieuwe onderdelen, maar ook kunt u kiezen voor het toepassen van gebruikte onderdelen. Daarbij nemen wij u alle zorgen uit handen door het verzorgen van de administratieve afhandeling. Na inspectie van de schade doen wij u een sluitende begroting toekomen van de te verwachten kosten. Na uw akkoord verrichten wij de benodigde reparaties en het spuitwerk, zodat er niets meer van de oorspronkelijke schade is te zien.

Een airco zorgt voor een aangename temperatuur in de auto in alle seizoenen, maar heeft wel regelmatig onderhoud en reiniging nodig om goed te blijven functioneren. Full-service autobedrijf en garage Karimo in Bentveld heeft zich gespecialiseerd in het onderhoud van airco systemen en adviseert haar klanten om minimaal eens per jaar de airco te laten controleren en onderhouden. Een goed werkende airco bevordert de concentratie en geeft een behaaglijk gevoel in de auto.

Een wisselend aanbod van occasions van allerlei merken en prijsklassen treft u aan in onze showroom. Wilt u uw auto inruilen of verkopen dan kunt u een beroep doen op onze specialistische kennis inzake taxeren. Als u ons wilt bezoeken buiten kantooruren, dan is dat geen probleem, een telefonische afspraak of een afspraak per e-mail is voldoende om uw bezoek mogelijk te maken op een tijdstip dat u schikt.

Autobedrijf Karimo in Bentveld staat voor kwaliteit en service, wij sturen u alleen de weg (weer) op als wij ons ervan overtuigd hebben dat dit veilig en betrouwbaar kan gebeuren. Neemt u voor al onze diensten contact met ons op per telefoon of e-mail, wij zijn u graag van dienst.

Call Now Button