; APK in Aerdenhout - Autobedrijf KARIMO
 

APK in Aerdenhout

In Aerdenhout is autobedrijf Karimo u graag van dienst als full-service garage en autobedrijf. Daarvoor beschikken wij over een volledig uitgeruste werkplaats, met de modernste gereedschappen en meetapparatuur, waardoor wij uw auto in Aerdenhout vakkundig kunnen onderhouden en repareren. Met een regelmatig onderhoud door autobedrijf Karimo aan uw auto kunt u problemen voorkomen en bent u altijd verzekerd van een bedrijfszekere en veilige auto. Hiermee verlengt u ook de levensduur van uw auto.

Onze monteurs hebben een gedegen opleiding gevolgd en beschikken over een ruime ervaring. De kennis wordt voortdurend bijgespijkerd om de nieuwe ontwikkelingen in de autobranche op de voet te kunnen volgen. Alle materialen en gereedschappen zijn van de laatste generatie, zodat u als klant altijd verzekerd bent van de best haalbare kwaliteit bij al onze werkzaamheden. Doordat wij een goede bedrijfsvoering hanteren kunnen wij een concurrerende prijs doorberekenen aan onze klanten.

Met een ruime ervaring in schadeherstel kunnen wij elke schade aan uw auto in Aerdenhout en omstreken vakkundig herstellen. Daarbij nemen wij u alle zorgen uit handen, desgewenst kunnen wij alle administratieve zaken voor u afhandelen. Nadat wij de schade hebben opgenomen krijgt u van ons een duidelijke offerte. Na uw akkoord beginnen wij direct met het herstel van de schade, hierbij heeft u de keuze uit het gebruik van nieuwe onderdelen, maar ook kunnen wij gebruikte onderdelen leveren en monteren, wat een aanzienlijke kostenbesparing kan opleveren.

Een airco in de auto zorgt voor een prettig klimaat en kan de concentratie van de bestuurder bevorderen. Hiervoor moet de airco in goede conditie verkeren, daarom raadt autobedrijf Karimo haar klanten aan om jaarlijks de airco te laten reinigen en onderhouden. Als erkend airco onderhoudsstation in Aerdenhout kunnen wij dit voor u verzorgen. Hierdoor bent u verzekerd van comfort in alle jaargetijden en voorkomt u vervelende zaken als het beslaan van de autoruiten.

Autobedrijf Karimo voert een wisselend assortiment aan occasions in haar showroom. Wij verkopen allerlei automerken in allerlei prijsklassen. Als u zelf de verkoop of de inruil van uw auto overweegt, dan kunnen wij een taxatie voor u uitvoeren. Wij hebben hier een uitgebreide kennis en ervaring in ontwikkeld. Door onze flexibiliteit bent u niet aan kantooruren gebonden, mocht het niet lukken dan kunt u na voorafgaande afspraak ook terecht buiten deze uren.

Onze doelstelling is om u veilig en vertrouwd op weg te helpen, wij verwelkomen u graag onder het genot van een kopje koffie in onze garage en autobedrijf in Aerdenhout. Voor nadere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen per telefoon of per e-mail.

Call Now Button